Huis te koop

435000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20002605
Immoweb code : 20002605

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
321 vierkante meters grond

Omschrijving

CHARMANTE BELLE-ETAGE WONING MET POTENTIEEL

Deze te renoveren woning biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een charmant huis met karakter. Structuur en basis van het huis zijn in zeer goede staat, waardoor beperkte renovatiewerken eenvoudig te plannen zijn. Recentelijk zijn de ramen en de voordeur vernieuwd en is het dak geïsoleerd, wat alvast een zorg minder is.

Binnenin vindt u een gezellige leefruimte en een keuken met uitzicht op de tuin. Aansluitend aan de keuken is er een veranda die volledig kan worden opengeschoven, waardoor binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar overlopen. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor wie extra ruimte wenst.

Het gelijkvloers verwelkomtu met een inkomhal voorzien van een ingemaakte kast, handige opbergruimtes en een garage. Deze praktische indeling maakt de woning niet alleen sfeervol, maar ook zeer functioneel.

Kortom, deze woning biedt een solide basis met veel potentieel om uw eigen stempel op te drukken. Een bezoek ter plaatse zal u overtuigen van de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Neem contact op