Huis te koop

825000€

5 slaapkamers 289 vierkante meters

Immoweb code : 11470966
Immoweb code : 11470966

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
289 vierkante meters bewoonbare ruimte
3014 vierkante meters grond

Omschrijving

Schitterend gelegen ruime villa in doodlopende straat op een mooi perceel van 30a 14ca.
Deze degelijk in 1955 gebouwde villa werd doorheen de jaren met stijl gerenoveerd. De villa kan perfect dienst doen als eengezinswoning of in combinatie met een complementaire functie zoals een bed & breakfast of kantoor.
U betreedt de woning via een inkomhal. Riante eetplaats met aansluitend een mooie geïntegreerde orangerie waar u geniet van een rechtstreekse toegang tot de achtergelegen zuidgeoriënteerde parktuin en zonneterrassen. De tv kamer bevindt zich apart waardoor het er extra gezellig vertoeven is. Aparte volledig ingerichte keuken met toegang tot de zijdeur van de woning. Op het gelijkvloerse verdieping bevinden zich tevens 2 multifunctionele ruimtes, deze kunnen perfect dienst doen als slaapkamers; hobby- of kantoorruimte. Ingerichte badkamer met bad, toilet en lavabomeubel.
Op de eerste verdieping: Master bedroom met dressingruimte en ingerichte badkamer met toilet. Tweede slaapkamer die tevens voorzien is van een aparte badkamer met toilet. Tot slot is er nog een studio ingericht met slaapkamer, keuken en badkamer met toilet.
Via de berging in de nachthal is de geïsoleerde zolder toegankelijk via een trapluik.
De woning is volledig onder keldert, oppervlakte 125m², ingedeeld in verschillende kelderruimtes (waaronder de wasruimte en sauna) en de grote garage is bereikbaar via de achterzijde van de woning.
De ligging is werkelijk uniek, het perceel bevindt zich in een d

Neem contact op