Huis te koop

449000€

3 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11484937
Immoweb code : 11484937

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
1149 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met mooi zicht achteraan!

Ruime woning met prachtig zicht op agrarisch gebied
Deze ruime woning biedt een prachtig en blijvend uitzicht over de velden dankzij de agrarische ligging. De woning is volledig gelijkvloers en staat op een perceel van 1149m², met een bewoonbare oppervlakte van 209m².

De woning heeft momenteel een energieprestatiecertificaat met label F, maar door de installatie van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen kan dit direct verbeteren naar een B-score.

Binnenin vindt u grote, open leefruimtes met veel ramen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Daarnaast is er de inkomhal met toilet, de ruime keuken met een gezellige ontbijthoek, een wasplaats eb de grote berging bij de keuken.Achteraan zijn de 3 slaapkamers, de badkamer en een 2e toilet. Daarenboven is er nog de grote garage van ongeveer 100m², wat deze woning ideaal maakt voor kleine zelfstandigen of voor als hobbyruimte.

Boven de woning is er een volledige zolder wat terug extra bergruimte biedt.

Buiten kunt u genieten van een grote tuin met een prachtig uitzicht over de velden. Deze woning is perfect voor gezinnen en kleine zelfstandigen die op zoek zijn naar een rustige en groene omgeving met volop uitbreidingsmogelijkheden.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning met een adembenemend uitzicht!

Neem contact op