Huis te koop

350000€

5 slaapkamers 416 vierkante meters

Immoweb code : 20082381
Immoweb code : 20082381

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
416 vierkante meters bewoonbare ruimte
514 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te Renoveren woning in doodlopende straat met 5 slaapkamers

Ontdek de talloze mogelijkheden van deze ruime te renoveren woning, gelegen in het rustige Opwijk. Deze woning biedt volop potentieel om jouw droomhuis te creëren, dankzij de vele voordelen en unieke kenmerken:
Ruime Indeling: Met maar liefst 5 slaapkamers is er genoeg ruimte voor het hele gezin.
Handige Faciliteiten: Inclusief een ruime garage en een zolder die perfect is voor extra opslag of kan worden omgebouwd tot een hobbyruimte.
Buitenleven: Geniet van de zon in de ruime tuin, ideaal voor kinderen, huisdieren, en gezellige barbecues.
Extra Gemak: Parkeer jouw auto gemakkelijk op de parkeerplaatsen vooraan de woning.
Perfecte Locatie: Gelegen in een doodlopende straat, wat zorgt voor een rustige en veilige leefomgeving.Tegelijkertijd ben je op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Opwijk met alle voorzieningen binnen handbereik.
Waarom deze woning?
Deze woning biedt de unieke kans om een huis naar eigen smaak en wensen te renoveren. Of je nu droomt van een modern, strak interieur of een gezellige, landelijke stijl, deze woning heeft het potentieel om het allemaal waar te maken.
Eindeloze Mogelijkheden:
Met de solide basis die deze woning biedt, kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Verbeter de energie-efficiëntie, breid uit of pas de indeling aan - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact op