Huis te koop

319000€

2 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 20042211
Immoweb code : 20042211

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
350 vierkante meters grond

Omschrijving

immo DAVID stelt voor: instapklare HOB op 3are 50ca.

Deze instapklare 3-gevelwoning is perfect voor wie op zoek is naar een ruime, lichtrijke woning.

Op de gelijkvloers zorgen de open keuken en woonruimte voor een gezellige sfeer. De slaapkamer (13m²), werd ook volledig gerenoveerd met laminaat.  Via de badkamer bestaande uit een ligbad en douche heeft men toegang tot een aansluitende dressing die u veel comfort kan bieden.

De bovenverdieping bestaat momenteel uit een ruime slaapkamer en een nog te voltooien zolderruimte. Deze verdieping kan worden omgebouwd tot twee volwaardige slaapkamers en/of een extra badkamer.

De ruime garage, die direct toegang biedt tot een aangrenzende berging, is perfect voor iedereen die van klussen en creatieve projecten houdt. Ook biedt de ruimte mogelijkheden voor een zelfstandige activiteit.

De renovatiewerken die in 2016 zijn uitgevoerd zorgen ervoor dat de woning in perfecte staat is. Achter de woning is een klein vijvertje waar je heerlijk kunt ontspannen. De rustige en landelijke omgeving biedt de nodige rust, maar toch zijn scholen, openbaar vervoer en winkels op korte afstand bereikbaar.

Kortom, deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en praktische woning in een aangename omgeving.

Mis deze kans niet om deze unieke woning te ontdekken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en laat je betoveren door de charme van deze woning.

Neem contact op