Huis te koop

350000€

3 slaapkamers 360 vierkante meters

Immoweb code : 11488407
Immoweb code : 11488407

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
360 vierkante meters bewoonbare ruimte
412 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente casco nieuwbouw met garages

Deze ruime nieuwbouwwoning, centraal gelegen in Oostrozebeke, biedt een solide ruwbouw die wind- en waterdicht is, perfect voor wie op zoek is naar een leeg canvas om hun droomhuis te creëren. Met een indrukwekkende indeling, waaronder een lichte inkomhal, een ruime woonkamer, een bureauruimte en een uitnodigende keuken met mogelijkheid tot een kookeiland, biedt deze woning eindeloze mogelijkheden voor personalisatie en aanpassing.

Op de bovenverdieping wachten drie royale slaapkamers, waarvan één met een prachtige inloopkast, op verdere ontwikkeling en design. De twee badkamers bieden een goede basis voor verdere afwerking naar persoonlijke smaak.

De grote zolder biedt de mogelijkheid om getransformeerd te worden tot extra kamers, een studio of een ontspanningsruimte, is er veel ruimte voor creativiteit en aanpassing. 

Kortom, deze ruwbouwwoning is de perfecte start voor wie op zoek is naar een woning die ze helemaal naar hun eigen smaak kunnen vormgeven, en dat alles op een centrale locatie in het bruisende Oostrozebeke.

Aanvullend zijn er drie garageboxen beschikbaar, die extra ruimte bieden voor voertuigen, opslag of andere doeleinden.

Contacteer ons gerust voor meer info:
056 942 942
[email protected]

Neem contact op