Huis te koop

379000€

2 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 20008207
Immoweb code : 20008207

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
386 vierkante meters grond

Omschrijving

KIJKDAG zaterdag 13 juli van 10u tot 12u, op afspraak!

KIJKDAG zaterdag 13 juli van 10u tot 12u, op afspraak!

Welkom in de Kortrijksestraat 400, een ruime woning met een super verbinding naar centrum Oostkamp, Ruddervoorde, Wingene en de autosnelweg(E403)! In de nabije omgeving vindt u alle benodigdheden, bakkers, slagers, dokters en zoveel meer op wandelafstand!

U wordt verwelkomd in de voorplaats, de perfecte plaats voor een bureau! Langs de authentieke franse deuren begeeft u zich tot de leefruimte, een overvloed aan ruimte voor ontspanning en entertainment voor het hele gezin! Aansluitend is er een moderne en lichtrijke keuken voorzien van de nodige toestellen voor de kookliefhebbers. Eveneens op het gelijkvloers is er een praktische wasplaats en een badkamer met douche en lavabo.

Op het eerste verdiep is er een berging en ruime slaapkamer met en suite inloopdressing en badkamer ingericht met ligbad en een dubbele lavabomeubel! Via een deurraam kunt u zich begeven tot een zonneterras met verzichten! Via de vaste trap kunt u zich begeven tot het tweede verdiep die op heden ingericht is tot één grote master bedroom van 39m²! De master bedroom kan perfect ingedeeld worden in twee slaapkamers!

Genieten van de buitenlucht kan optimaal in de zonovergoten tuin! Er is een ruime carport met plaats voor twee auto's en aansluitend een grote berging!

Op zoek naar een praktische woning in Waardamme? Contacteer ons vandaag nog om een bezoek in te plannen!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wor

Neem contact op