Huis te koop

309000€

5 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 20176995
Immoweb code : 20176995

Overzicht

5 slaapkamers
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
105 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning : 5 slaapkamers, 2 badkamers vlakbij h...

Deze grote gezinswoning is gelegen vlakbij het centrum van Oostende, het strand, winkels, scholen en recreatie. Ze is gelegen in een rustige buurt met veel parkeergelegenheden. Daarnaast heeft de woning maar liefst 5 slaapkamers en twee badkamers en 2 aparte toegangen.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
Vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo

De woning heeft 2 toegangen. Dit maakt het mogelijk om met meerdere gezelschappen naast elkaar in de woning te verblijven. De woning blijft echter wel een eengezinswoning. Er is een aparte toegang tot het gelijkvloers gedeelte met een enorme leefruimte en keuken, een ruime slaapkamer met aanpalend een ensuite badkamer.

Op de eerste verdieping heeft u een ruime en lichtrijke woonkamer met aanpalend een handige keuken. Een verdieping hoger zijn er maar liefst 3 volwaardige slaapkamers en op het  tussen verdiep opnieuw een tweede badkamer. Als kers op de taart is de zolderruimte opnieuw een zeer aangename ruimte om in te vertoeven en door haar grote oppervlakte kan ze opnieuw beschouwd worden als een derde  leefruimte. Op het dakterras kunt u steeds genieten van het zonnetje.

Door de vele kamers, de meerdere leefruimtes en keukens is deze woning dus zeer geschikt voor een groot gezin of voor meerdere gezelschappen die hun vakantie aan zee willen doorbrengen of zelfs voor co-housing. Je hebt ook de mogelijkheid om optioneel de aanpalende garage bij te kopen.

Aarzel niet e...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op