Huis te koop

515000€

7 slaapkamers 375 vierkante meters

Immoweb code : 20009333
Immoweb code : 20009333

Overzicht

7 slaapkamers
1 badkamer
375 vierkante meters bewoonbare ruimte
102 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig herenhuis op toplocatie te koop in Oostende: 6 -...

Dit volledig instapklaar herenhuis met een toplocatie in Oostende heeft maar liefst 6-7 slaapkamers en heeft een unieke uitstraling. De woning ligt in de gegeerde Frère Orbanstraat vlakbij winkels, scholen, strand en parken. Naast de hoge afwerkingsgraad is de woning ook future proof met een laag EPC en zonnepanelen.

Bekijk de videorondleiding op het instagramkanaal: immo_jo_sold_by_jo
(vraag uw gratis schatting aan via www.jo.immo)

De gevel straalt pure klasse uit en blinkt in zijn vel. Via de ruime inkomhall, met brede deur, betreedt u vlot de woning en naast de volledig gezandstraalde trap is ruimschoots plaats om uw fietsen vlot weg te stallen. De woonkamer is ruim en heeft hoge plafonds. De vloer werd in rustiek parket aangelegd. De living is opgedeeld in een salon en een spatieuze eetplaats. Er werd recent een volledig op maat gemaakt wandmeubel geplaatst die de volledige woonkamer beslaat. Uniek en bovenal zeer praktisch.

De keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer en de buitenruimte en is een echte leefkeuken. Met haar enorm eiland uitgerust met alle moderne toestellen en omgeven door klassevol schrijnwerk is deze keuken een ware streling voor het oog. In het schrijnwerk werd trouwens een verborgen doorgang voorzien naar een handige technische berging. Hier kan eventueel nog een tweede badkamer bijgemaakt worden.

De buitenruimte is charmant aangelegd met voldoende plaats om te tafelen of om te ontspannen in het zonnetje. Door het g...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op