Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11488621
Immoweb code : 11488621

Overzicht

3 slaapkamers
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
368 vierkante meters grond

Omschrijving

Authentieke Woning in het hartje van Oordegem

Bent u klaar om deze authentieke woning nieuw leven in te blazen? Deze charmante woning biedt tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar een renovatieproject.

Op de begane grond bevinden zich twee ruime leefruimtes die direct toegang bieden tot de keuken, de kelder en de trap naar de eerste verdieping. De ruimtes worden verwarmd met een gaskachel, wat zorgt voor een aangename en gezellige sfeer. De keuken biedt voldoende mogelijkheden voor modernisering naar uw eigen smaak en wensen.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan. Boven de eerste verdieping bevindt zich een zolderruimte die een veelzijdig gebruik toelaat. Deze ruimte kan naar wens worden ingericht als extra slaapkamer, kantoor, hobbyruimte of opslag.

Hoewel de woning enige renovatie vereist, biedt zij een uitstekende basis voor wie op zoek is naar een gezellige woning in het hart van Oordegem. Met de juiste aandacht en zorg kan deze woning uw droomhuis worden.

Oordegemdorp is een toplocatie waar u alles binnen handbereik heeft. Winkels, scholen, openbaar vervoer en andere voorzieningen zijn allemaal op loopafstand te vinden, wat het dagelijkse leven uiterst gemakkelijk maakt.

Voor meer informatie of een bezoek:
https://albert.immo/listing/dwelling-for-sale-9340-oordegem-11013924

Bij albert komt u thuis!

Neem contact op