Huis te koop

299000€

4 slaapkamers 199 vierkante meters

Immoweb code : 11488619
Immoweb code : 11488619

Overzicht

4 slaapkamers
199 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Gesloten woning met groot bewoonbare oppervlakte

Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd in een prachtige, uitgestrekte hal. Deze hal biedt toegang tot de leefruimte en keuken en beschikt over twee trappen: één naar de kelder en één naar de eerste verdieping. De woning heeft een indrukwekkende open leefruimte met hoge plafonds, die zorgen voor een ruimtelijk en open gevoel. In het verlengde van de gang bevindt zich de keuken. Achter de keuken vindt u een grote berging, ideaal voor extra opslagruimte en een badkamer.

Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers te vinden, elk met voldoende ruimte. Een vaste trap verleent toegang tot de zeer ruime zolder, die naar eigen wens en behoefte kan worden ingedeeld. Deze zolder biedt mogelijkheden voor het maken van extra slaapkamers en/of hobbyruimte.

Deze zeer ruime woning biedt u en uw gezin een comfortabele en veelzijdige leefomgeving. Op het perceel staan bovendien vier garages, die gebruikt kunnen worden als opslagruimte. Met enige verbouwingen kan deze ruimte omgetoverd worden tot een mooie, functionele eenheid die perfect aansluit bij uw behoeften.

Gelegen in het rustige en charmante Oordegemdorp, biedt deze woning niet alleen een prachtige woonruimte maar ook een ideale locatie. Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, zijn op loopafstand te bereiken, wat het dagelijkse leven uiterst gemakkelijk maakt.

Met zijn vele mogelijkheden en ideale ligging, is deze woning een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruim en veelzijdig hu

Neem contact op