Huis te koop

419000€

4 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 20123141
Immoweb code : 20123141

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
1905 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Te moderniseren woning op een ware A-locatie te OLV-Waver

Te moderniseren gezinswoning op een knap perceel van 1905 m², gunstig gelegen op een ware A-locatie nabij het landelijke dorpscentrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Deze verzorgde woning werd steeds met grote zorg onderhouden. De lichtrijke woonkamer met aansluitend eetplaats en keuken bieden een gezellige thuis. De ruime berging/wasruimte met apart toilet zijn tevens op het gelijkvloers gelegen. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 4 mooie slaapkamers en een badkamer met bad en douchemogelijkheid. Achteraan de woning is het absoluut heerlijk vertoeven in de zonnige tuin met prachtig vergezicht op omliggende weilanden en groen.

Als absolute troef kent de woning een uiterst gunstige ligging op het einde van een doodlopende straat, gelegen in een landelijke omgeving op fiets-/ wandelafstand van het landelijke dorpscentrum met scholen, winkels, sport- en ontspanningsmogelijkheden. Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij de centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen.

Kom de troeven van dit mooie huis ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]
Renovatieplicht EPC: binnen 5 jaar na aankoop = verplichte renovatie tot label D of beter.

Neem contact op