Huis te koop

395000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20005512
Immoweb code : 20005512

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
1183 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoeve met 3 slpkrs te Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Op een uitstekende locatie te Onze-Lieve-Vrouw-Waver bevindt zich deze te renoveren hoeve op een ruim perceel van 1183 m². U bevindt zich hier in een groene omgeving, toch vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire. De lichtrijke leefruimte kan u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de ruime keuken, voorzien van de voornaamste toestellen. Naast de keuken beschikt u over een berging en een badkamer met lavabo en douche. Via de keuken bereiken we de veranda, de welke ons toegang geeft tot de zeer ruime schuur met wasplaats, garage en zolder. De nachthal biedt ons verder toegang tot 3 ruime slaapkamers. In de goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

U bent verplicht om deze woning binnen de 5 jaar na aankoop grondig energetisch te renoveren tot minimum EPC-label D.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een hoeve met veel potentieel in een prachtige groene omgeving te Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Contacteer ons op 0479/47.09.61 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be. 

Bijzonderheden:
- Groene omgeving
- Veel mogelijkheden
- Ruim perceel van 1183 m²

Renovatieplicht: ja

Neem contact op