Huis te koop

425000€

3 slaapkamers 190 vierkante meters

Immoweb code : 20033573
Immoweb code : 20033573

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
190 vierkante meters bewoonbare ruimte
323 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante woning met aanpalend weiland op 53 are in OLEN

Wenst u meer informatie over deze woning? Maak uw afspraak hier of bel +32 471 90 18 10.
Bent u op zoek naar een duurzame woning in een rustige, groene omgeving? Dan is deze woning in Olen, met grote tuin en agrarisch perceel, ideaal!
De woning ligt in een rustige buurt, dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer. De landelijke rust en nabijheid van faciliteiten maken deze locatie uniek.
De woning heeft een inkomhal naar een ruime, lichtrijke leefruimte met grote ramen. De leefruimte en keuken zijn verbonden via een gang met een tweede ingang. De gerenoveerde keuken heeft gasvuur, ingebouwde ijskast, afwasmachine, combi-oven en veel opbergruimte. Twee schuiframen bieden uitzicht op tuin en weiland.
Bij de keuken is een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De betegelde badkamer heeft ligbad, douche, dubbele lavabo en opbergkasten. Boven het bad is een lichtkoepel voor natuurlijk licht. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een apart toilet. De zolder heeft een derde slaapkamer met inbouwkasten. Alle slaapkamers hebben rolluiken.
De zuidgerichte tuin heeft een terras met automatische zonneluifel. Rechts van de tuin is een garage en werkplaats met tweede terras. Achteraan is een weide van 53 are met twee paardenstallen en een brede oprit.
Bijzonderheden: instapklaar, zuidgerichte tuin, gerenoveerde keuken, weide van 53 are, rustig, EPC B, garage me

Neem contact op