Huis te koop

219000€

2 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20142016
Immoweb code : 20142016

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
102 vierkante meters grond

Omschrijving

Allen Keapler nodigt u uit om dit prachtige karakterhuis in lokale steen te ontdekken, ideaal gelegen in het hart van het pittoreske dorpje Ocquier, op slechts een paar minuten van Durbuy, het kleinste stadje ter wereld, en de vele voorzieningen en winkels in de omgeving.

Dit huis biedt een perfecte mix van traditionele charme en modern comfort, en is zorgvuldig gerenoveerd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Door een dakraam te installeren kun je de zolder verbouwen tot een extra slaapkamer voor het voorste gedeelte. Het gebouw aan de achterkant van het pand, dat toegankelijk is via een erfdienstbaarheid, moet gerenoveerd worden en biedt je de mogelijkheid om het totale volume te verdubbelen of een toeristenaccommodatie te creëren (afhankelijk van de bouwvoorschriften).
Dit pand is momenteel verhuurd en biedt een onmiddellijk rendement.

Mis deze unieke kans niet om een huis met karakter in een betoverende omgeving te verwerven, met een zeldzaam uitbreidingspotentieel. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verleiden door dit uitzonderlijke object!

Neem contact op