Huis te koop

529000€

4 slaapkamers 228 vierkante meters

Immoweb code : 11469544
Immoweb code : 11469544

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
228 vierkante meters bewoonbare ruimte
459 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne, Energiezuinige Woning te Pollare - Ninove

Contacteer Valerie op 0477 38 35 21 of via [email protected]
Dossierstukken en plannen steeds beschikbaar op onze website.
--
Deze recente woning, gebouwd in 2010, biedt alles wat u nodig heeft. Met een netto bewoonbare oppervlakte van 228 m², een warmtepomp en zonnepanelen is deze woning niet alleen stijlvol maar ook energiezuinig.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een imposante inkomhal waar de hoogwaardige materialen direct opvallen. Op het gelijkvloers vindt u een bureel, een technische ruimte, en een multifunctionele ruimte die aansluit op de garage, geschikt voor twee wagens.
Op de eerste verdieping biedt de overloop zicht op de inkomhal beneden. Voor de veiligheid van kinderen is er een hekken voorzien. De ruime leefruimte met open keuken beschikt over een ingewerkt tv-meubel en geeft toegang tot een zonnig terras. Verder is er een extra inkomhal, een gastentoilet, en een ruime badkamer met douche, dubbele lavabo en bad aansluitingen.
De tweede verdieping herbergt drie slaapkamers, waarvan twee zijn uitgerust met airconditioning, zonwering, en een praktische dressing. Via de overloop is er toegang tot de zolder.
Buiten kunt u genieten van een zonnige tuin met groot terras en zonneluifel, een overdekt terras en een tuinberging met automatische poort. De tuin is volledig afgesloten en toegankelijk via een poort, met parkeermogelijkheden voor meerdere wagens op de oprit.
Deze woning is een buitenkans voor wie op zoek is naar kwaliteit en comfort.

Stedenbo

Neem contact op