Huis te koop

239000€

2 slaapkamers 186 vierkante meters

Immoweb code : 20247354
Immoweb code : 20247354

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
186 vierkante meters bewoonbare ruimte
267 vierkante meters grond

Omschrijving

Starterswoning nabij station Ninove

Bezoekmoment op afspraak zaterdag 19/10, neem contact op met Ruben via telefoonnummer 0495 15 93 33 of per e-mail: [email protected]. Mis deze kans niet en maak van deze woning uw nieuwe thuis.
Momenteel is de woning verhuurd, wat het ook een interessante optie maakt voor investeerders.

Wij bieden u een woning te koop aan, gelegen nabij het station van Ninove. Deze woning vormt een unieke opportuniteit dankzij de ideale ligging dicht bij zowel het station als het stadscentrum. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte en knusse woonkamer. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een functionele keuken, een apart toilet, een handige wasberging en een veranda. Extra troef is de droge proviandkelder.

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime tweepersoonskamers en twee badkamers. Via een vaste trap bereikt u de geïsoleerde zolder, die tal van mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een hobbyruimte of een thuiswerkplek.

De woning beschikt over een gezellige tuin waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Kom gerust langs voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.

Renovatieplicht: ja

Neem contact op