Huis te koop

539000€

3 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11487272
Immoweb code : 11487272

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
1223 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige karakterwoning op groot perceel - hartje Ninove

Bent u op zoek naar een woning die het allemaal heeft; ruimte, lichtinval, stevige basis, grote tuin, mooi zicht, ideale oriëntatie etc? Dan is deze half open bebouwing in de Abdijstraat ongetwijfeld wat u zoekt!

Deze architecturale woning is gebouwd in 1977, in beton, en kreeg toen reeds een zeer goede indeling mee. De grote ramen en het split-level principe geven deze woning, naast veel lichtinval, ook een villa-gevoel.

Op het gelijkvloers is er een uitnodigende inkomhal met mooie trap naar de slaapvertrekken. Ook is er een apart gastentoilet. Via de glazen deur komt u in de zitruimte met houthaard. Enkele treden omhoog is de eetkamer met ernaast de ruime keuken. Boven 3 ruime slaapkamers, waarvan er momenteel één gebruikt wordt als bibliotheek. Op dit verdiep bevindt zich ook de badkamer; met toilet, bad én douche. Op de zolder kunnen extra kamers ingericht worden maar daarvoor dient een vaste trap voorzien te worden.

In de kelder is er een grote bergruimte voorzien in de kruipkelder, een wasplaats, de garage en nog een aparte berging. Via de trap naar de keuken & naar de tuin kan u dus vlot weg met boodschappen of tuingerij.

De tuin (perceel van meer dan 12 are) is prachtig én groot; omzoomd met groen en oude bomen. Dankzij de verschillende terrassen kan u rondom genieten van deze oase van rust. De oriëntatie is tevens ook perfect zuid-gericht.
Leuke extra: uw rechterbuur is het 'huis van Saene'.

Wenst u langs te komen op de bezoekdag, of wenst u meer informat…

Neem contact op