Huis te koop

985000€

4 slaapkamers 407 vierkante meters

Immoweb code : 20095692
Immoweb code : 20095692

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
407 vierkante meters bewoonbare ruimte
4200 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Unieke architectenwoning gelegen aan het einde van een dood

Deze woning is gelegen in een rustige, doodlopende straat te Nieuwrode met een ideale verbinding naar de snelweg en bosrijke omgeving.

Voor de woning vinden we een ruime oprit met dubbele carport en dubbele garage.
We komen binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet die ons meteen naar de woonkamer brengt.

De woonkamer en de eetkamer hebben prachtig zicht op de aangelegde en onderhouden tuin. De halfopen keuken is gelegen naast de eetkamer en is voorzien van alle nodige keukenapparatuur. Verder vinden we op deze verdieping nog een ruim zuidgericht terras, een bureau, drie slaapkamers en een badkamer met toilet, lavabo en bad.

Als we de trap naar beneden nemen, komen we in de onderkeldering van de woning. Hier zijn 7 grote ruimtes waar men veel kan stockeren of gebruiken als atelier. Via deze ruimtes kan men zich ook naar de tuin begeven. De volledige woning is onderkelderd.

Verder is dit prachtige pand gelegen op een perceel van 42 are. De tuin is gericht naar het zuid en er zijn maar liefst 42 zonnepanelen geïnstalleerd. De regenwaterput van 18.000 liter en het walbox voor elektrische auto's zijn een mooie extra.

De elektriciteit is gekeurd en conform, de verwarming is op stookolie en de woning is asbestvrij! De ramen werden in 2018 allemaal vernieuwd (hoogrenderend beglazing) en het dak in 2010.

Via onze website kan u de volledige fotoreportage bekijken.

Bij interesse of indien u vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren.

Neem contact op