Huis te koop

284000€

3 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 20212734
Immoweb code : 20212734

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
214 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Karaktervolle woning met 3 slaapkamers en uitbreidingsmogeli

Karaktervolle woning met 3 slaapkamers en uitbreidingsmogelijkheden!
Welkom in deze charmante woning. Deze woning, boordevol karakter, biedt momenteel 3 ruime slaapkamers en een gezellige koer, ideaal voor een rustige zomerse barbecue.
Indeling :
Kelder (-1): Deze woning beschikt over een ruime kelderverdieping. Gelijkvloers: Bij het betreden van de woning komt u in de inkomhal met een apart gastentoilet. De woonkamer vormt het hart van de woning en biedt directe toegang tot de open keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een handige berging, perfect voor het opbergen van benodigdheden. Via de berging heeft u toegang tot de overdekte lounge, waar u het hele jaar door kunt genieten. De aangrenzende koer biedt een intieme buitenruimte, ideaal voor gezellige etentjes. De woning is ook voorzien van een hele grote fietsenberging die eventueel zou kunnen omgetoverd worden tot een studio.
Eerste verdieping: De eerste verdieping herbergt 3 slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed en kledingkast. De badkamer is voorzien van alle comfort en biedt een inloopdouche, een wastafel en een toilet.
Zolderverdieping: De ruime zolderverdieping biedt een uitstekende mogelijkheid tot uitbreiding. Met wat creativiteit kunnen we hier twee extra slaapkamers creëren. Ideaal voor een groeiend gezin. De woning valt onder renovatieplicht.

Neem contact op