Huis te koop

295000€

3 slaapkamers 182 vierkante meters

Immoweb code : 20187376
Immoweb code : 20187376

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
182 vierkante meters bewoonbare ruimte
116 vierkante meters grond

Omschrijving

Bijzonder mooie woning met gezellige stadstuin

Deze parel met schitterende gevel werd gebouwd in de jaren ’30. De laatste jaren werd er hard gewerkt om er een comfortabele, hedendaagse thuis van te maken. De grandeur van destijds werd waar mogelijk bewaard. We bevinden ons op wandelafstand van het centrum en vlakbij de mooie natuur van het Niels Broek.
Vanuit de hal begeven we ons naar de woonkamer op mooie houten vloer. Door de hoge plafonds en grote ramen baadt deze kamer in het daglicht. Langs de eetkamer lopen we naar de volledig uitgeruste keuken met daarachter (langs groot schuifraam) een gezellig stadstuintje. De badkamer zit ook op het gelijkvloers en extra berging vinden we in de kelder en in het achterliggende bijgebouw.
De eerste verdieping biedt plaats aan twee heel grote kamers en een kleinere ruimte die bv. dienst kan doen als bureel of dressing. De tweede verdieping bestaat uit één grote afgewerkte zolderruimte (ong. 30 m²) met veel mogelijkheden.
Plannen en documentatie te vinden op www.reds.be.Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail ([email protected]) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens ook ’s avonds of in het weekend !

Neem contact op