Huis te koop

489000€

3 slaapkamers 152 vierkante meters

Immoweb code : 20051480
Immoweb code : 20051480

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
152 vierkante meters bewoonbare ruimte
1479 vierkante meters grond

Omschrijving

Landhuis met 3 slaapkamers en mooie tuin te Sint-Huibrech...

PLUSPUNTEN:
+ in het rustige centrum van Lille
+ perceelsoppervlakte: 1479 m²
+ bewoonbare oppervlakte: 151 m²
+ veel bergruimte door kelder, zolder, garage
+ uitbreiding woonvolume op zolder mogelijk
+ géén renovatieverplichting

ALGEMEEN:
Gelegen in het rustige en gezellige centrum van Sint-Huibrechts-Lille, vinden we dit volledig gelijkvloerse landhuis terug. De woning werd hoogwaardig afgewerkt en werd steeds goed onderhouden, net als de grote, volledig omheinde tuin.

We betreden de woning via de statige inkomhal met marmeren vloeren en ensuite-deuren naar de gezellige woonkamer. In de hal is er een vestiaire en apart gastentoilet. De woonkamer met eiken parketvloer geniet van erg veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, en bestaat uit een eethoek en zithoek met ingebouwde haard (hout). Mede dankzij de grote ramen heb je ook veel contact met de tuin. 

Grenzend aan de eethoek is er een volledig uitgeruste keuken in cottagestijl met eiken kasten en granieten werkblad. Aansluitend is er de bijkeuken / wasplaats met achterdeur naar het overdekte terras en de garage, en van hieruit is er ook toegang naar de kelder (vaste trap) en de zolder (ladderluik). 

De inkomhal en tevens nachthal leiden ook tot de slaapkamers, waarvan er één slaapkamer momenteel dienst doet als bureelruimte, één als logeerkamer en één de master bedroom is. Centraal tussen de slaapkamers is er een badkamer die van een ligbad en douche werd voorzien, alsook een extra t...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op