Huis te koop

365000€

4 slaapkamers 166 vierkante meters

Immoweb code : 20239195
Immoweb code : 20239195

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
166 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slpkrs te Muizen

Op een uitstekende locatie te Muizen (Mechelen) bevindt zich deze instapklare woning met 4 slaapkamers en leuke tuin. U bevindt zich hier nabij het natuurgebied Mechels Broek, de vaart en in de nabijheid van winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het centrum van Mechelen. Tevens geniet u van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen zoals de E19 richting Antwerpen of Brussel. 

We betreden de woning via de inkomhal. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een aparte eetplaats en gezellige zithoek. Aansluitend bevindt zich de keuken voorzien van de voornaamste, kwalitatieve toestellen. In de goed georiënteerde, gezellige tuin met terras kan u volop genieten van de rust en het mooie weer. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een apart toilet en een bureauruimte vooraan de woning. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer uitgerust met een dubbele lavabo, ligbad, toilet en aansluiting voor de wasmachine, Op de tweede verdieping beschikt u nog over twee kamers, mogelijks in te richten als extra slaapkamers. U beschikt tot slot nog over een kelderruimte. Het EPC bedraagt slechts 235 (label C) en de elektriciteit is conform.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een leuke woning met 4 slaapkamers en leuke tuin op een uitstekende locatie te Muizen. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78 07 73 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed...
Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op