Huis te koop

190000€

2 slaapkamers 91 vierkante meters

Immoweb code : 20235363
Immoweb code : 20235363

Overzicht

2 slaapkamers
91 vierkante meters bewoonbare ruimte
882 vierkante meters grond

Omschrijving

Aangename woning

Aangenaam driegevelwoning op een terrein van 882 m², aan de rand van het dorp Mouzaive, deelgemeente van Vresse-sur-Semois.
Het kleine dorpje Mouzaive heeft een prachtige ligging langs het water, strekt zijn oude woningen uit tussen het groen en kleine boomgaarden.
We genieten van de betoverende charme van dit vredige ardense dorp dat ooit de kleinste gemeente van de provincie Namen was.
Gelijkvloers met living 28 m², ingerichte keuken 10 m², bergplaats 7.50 m² en aparte wc.
Verdieping, onder het dak, heeft 1 slaapkamer 21.50 m², slaapkamer 9 m² met zicht op de Semois, badkamer met stortbad 7 m²,aparte wc en nachthal 5 m².
Garage/stookplaats 27 m² en kelder 17 m² beneden. Terras 31 m² en balkon 25 m² in hout gedeeltelijk overdekt.
Gebouwd in betonblokken, binnenafwerking in hout, dakbekleding in shingle, ramen hout enkele beglazing, centrale verwarming met stookolie, recente verwarmingsketel, elektriciteit met dag- en nachtteller, aan te passen aan de huidige normen, elektrische waterverwarmer, aangesloten tv en internet.
Deze eigendom geniet van een mooi, groot door hagen omheind terrein. Geniet ook van 2 aparte toegangen, één aan de voorzijde op gelijkvloers, de andere achteraan op de garage hoogte, is direct bewoonbaar.
Ligt in een groen, rustgevend kader, geniet van een zeer mooie zonnebelichting en een niet neembaar zicht op het Ardense beboste massief.

Neem contact op