Huis te koop

275000€

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 20137550
Immoweb code : 20137550

Overzicht

2 slaapkamers
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
722 vierkante meters grond

Omschrijving

Aangename vakantie eigendom

Aangename vakantie eigendom op een terrein 722 m², aan de rand van het dorp Mouzaive, deelgemeente van Vresse-sur-Semois.
Het kleine dorpje Mouzaive heeft een prachtige ligging langs het water, strekt zijn oude woningen uit tussen het groen en kleine boomgaarden.
We genieten van de betoverende charme van dit vredige ardense dorp dat ooit de kleinste gemeente van de provincie Namen was.
De eigendom bestaat uit een rijwoning, garage/werkplaats 32 m², tuinhuisje 7.50 m², stenen paden en een groene zone omgeven door hagen afgesloten door een metalen poort.
De woning, met zeer goed Epc attest ''B'', heeft living 25 m² met vloer in leisteen, ingerichte keuken 8.50 m², badkamer met stortbad/ stookruimte 8 m², wasruimte/bergplaats +/-4 m² met wc.
Verdieping, onder het dak, heeft 2 slaapkamers 17 en 19 m² waarvan één met wastafel en aparte wc.
Gebouwd in betonblokken, isolering en binnenafwerking in hout, dak in recente natuurlijke leien en roofing op het dak boven de keuken, recente ramen pvc dubbele beglazing, centrale verwarming met stookolie, houtkachel en elektrische radiatoren, elektriciteit met dagteller en geldig attest, 10 fotovoltaïsche panelen van 2013 met een totale waarde van 3330 Wp , elektrische waterverwarmer, tv en internet.
Dichtbij Alle-sur-Semois, winkels en restaurants, en in een rustgevend groen kader, deze eigendom , bemeubeld verkocht, in zeer goede staat, perfect onderhouden woning is direkt bewoonbaar.


automatisch vertaald -

Neem contact op