Huis te koop

700000€

4 slaapkamers 339 vierkante meters

Immoweb code : 20056391
Immoweb code : 20056391

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
339 vierkante meters bewoonbare ruimte
1644 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa in Bois-Fichaux op 1644m² grond

Gelegen in de geliefde wijk Bois-Fichaux, deze charmante villa op een terrein van 1.644 m² combineert charme en authenticiteit.

Begane grond: Ruime hal die toegang geeft tot de dubbele garage en een aparte studeerkamer. Verder ontdek je de leefruimtes, bestaande uit een grote, lichte woonkamer met eethoek, een sfeervolle eetkamer en een ingerichte keuken met bijkeuken.

1e verdieping: Twee aparte ingangen leiden naar de bovenverdieping. De eerste trap leidt naar twee slaapkamers en een badkamer, met een kleedkamer die de twee ruimtes scheidt. Aan de andere kant vind je een grote hoofdslaapkamer met een aangrenzende doucheruimte.

Kelder: Het hele huis heeft een volledig afgewerkte kelder. Een aparte ingang geeft je toegang tot een extra slaapkamer, een badkamer en een grote garage met opslagruimte voor maximaal drie auto's. Er is ook een wasruimte en een badkamer. Daarnaast is er een bijkeuken en een aantal opslagruimtes.

Kenmerken: Centrale verwarming op gas, aluminium ramen met dubbele beglazing, 19 fotovoltaïsche panelen, volledig uitgegraven, garage voor 5 auto's, mogelijkheden voor professioneel gebruik.

Neem contact op