Huis te koop

285000€

5 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 20188189
Immoweb code : 20188189

Overzicht

5 slaapkamers
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
652 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning

Ontdek dit charmante huis in MORVILLE, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen.

Deze ruime woning heeft vijf comfortabele slaapkamers, perfect om een groot gezin te huisvesten of een kantoor aan huis in te richten. De begane grond verwelkomt je in een grote, lichte woonkamer, waar zichtbare balken en rustieke afwerkingen een unieke charme toevoegen.

De moderne, volledig uitgeruste keuken geeft je alle ruimte die je nodig hebt om heerlijke familiemaaltijden te bereiden. Het exterieur heeft veel te bieden, met een groot perceel van 652m². De groene tuin is een oase van rust waar je kunt ontspannen of barbecueën met vrienden.

Er is ook een terras beschikbaar om buiten te eten. Voor tuinliefhebbers biedt de buitenruimte een schat aan mogelijkheden, met zones voor beplanting. Er is ook een garage voor extra opslag of voor je auto.



Dit huis biedt een uitzonderlijk ontwikkelingspotentieel en kan worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit karakteristieke huis in MORVILLE. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek wat deze woning allemaal te bieden heeft.

Neem contact op