Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 20277076
Immoweb code : 20277076

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
150 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning (200m²) biedt tal van mogelijkheden!

Karaktervolle woning (200m²) voorzien van 3 slaapkamers en zonnige tuin met terras op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel centraal maar tevens rustig nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: inkomhal, leefruimte, keuken, wasplaats, gastentoilet, masterbedroom, badkamer, nachthal, twee gastenkamers, kelder en tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de lichtrijke eetkamer, voorzien van lichtkoepel, met aansluitend de leefruimte op houten vloer. Aansluitend treffen we de keuken, deze is volledig geïnstalleerd, met een gastentoilet voorzien. Via de traphal komen we in de badkamer, met een inloopdouche, wasmeubel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het slaapgedeelte van de woning is voorzien van een masterbedroom, met mogelijkheid tot splitsen in twee slaapkamers, alsook zijn er nog twee gastenkamers aanwezig. De woning heeft een gezellige en zonnige tuin met een deels overdekt terras en tuinhuis. Tot slot is de woning onderkelderd met een droge kelder.

Bijzonderheden:
- toplocatie
- originele houten vloer
- authentieke elementen
- cv op gas
- dubbele beglazing met meranti-profielen

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 343 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/

Neem contact op