Huis te koop

545000€

3 slaapkamers 194 vierkante meters

Immoweb code : 20225401
Immoweb code : 20225401

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
194 vierkante meters bewoonbare ruimte
185 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Karaktervolle woning met 3 SLPKS en tuin in hartje Mortsel

GRONDPLAN + 3D + FLOORPLANNER + VOLLEDIGE BESCHRIJVING OP DE WEBSITE www.bauwensvastgoed.be

Welkom in deze unieke woning uit 1918, die met zorg is gerenoveerd om haar authentieke charme te behouden. U komt binnen in de ruime inkomhal met de originele tegelvloer. De dubbele houten deur leidt naar een stijlvolle woonkamer met parketvloer en hoge plafonds. De aanbouw uit 2011 zorgt voor een overvloed aan licht dankzij een grote lichtkoepel en biedt een adembenemend uitzicht op de tuin. Hier vindt u de eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige toestellen en een gezellige bureau.

Op het tussenverdiep bevindt zich een praktische wasruimte en een volledig vernieuwde badkamer met een dubbel lavabomeubel, ligbad en toilet.

De eerste verdieping herbergt een royale masterbedroom op parketvloer met een sfeervolle zithoek en een gashaard. Aansluitend is er een luxueuze ensuite badkamer voorzien van een regendouche en een dubbel lavabomeubel. Op de tweede verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers, waarvan één is uitgerust met een handige mezzanine voor extra opbergruimte.

De oostgerichte tuin van 105 m² is een oase van rust en zon, met een gezellig terras en een charmant tuinhuis aan de achterzijde, perfect voor lange zomerdagen.

Gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen, combineert deze woning het beste van beide werelden: authentieke charme en modern comfort, op een toplocatie in Mortsel.

Neem contact op