Huis te koop

675000€

4 slaapkamers 204 vierkante meters

Immoweb code : 20149855
Immoweb code : 20149855

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
204 vierkante meters bewoonbare ruimte
416 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 15/02/2025

Omschrijving

IN OPTIE! HOB in gegeerde Dieseghemwijk Mortsel!

IN OPTIE!
Deze instapklare HOB met oprit voor 2 wagens en garage is gelegen in de rustige en gegeerde Dieseghemwijk, vlakbij het natuurgebied "Klein Zwitserland", de groene berm, diverse scholen, de fietsostrade, Fort IV en het openbaar vervoer (trein, tram, bus).

Via de inkomhal vindt u onmiddellijk links een handige vestiaire en toilet, vooraan een prachtige bibliotheek- salonruimte. De living en eetplaats zijn op parket en ademen veel sfeer en gezelligheid uit o.a. dankzij een mooie gashaard en grote raampartijen naar de tuin/terras.
De keuken werd in 2007 volledig vernieuwd en voorzien van alle moderne comfort (VIMMO renovaties). Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers (waarvan 1 momenteel ingericht werd als bureauruimte), een luxe badkamer (VIMMO renovaties) en een handige dressing,
verbonden met de master bedroom. Deze heeft ook een terras. Op de bovenste verdieping nog 2 ruime slaapkamers en handige berging (potentieel 2de badkamer) In de ZW tuin geniet u van alle rust. De woning is tevens onderkelderd.

belangrijkste troeven:

. zeer verzorgde en instapklare woning (kwalitatieve renovaties)
. AREI conform
. Asbest veilig
. 15 zonnepanelen / dak vernieuwd 2010

EPC: 236 kWh/m²j
P-score: C en G-score: A
Oppervlakte volgens meting EPC

De waarde van uw woning kennen? Contacteer vrijblijvend onze habicom expert.

Neem contact op