Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 20011555
Immoweb code : 20011555

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
186 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning (167m²) met 3 slaapkamers en tuin!

Charmante woning (167m²) voorzien van 3 slaapkamers en prachtig aangelegde tuin met terras op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel centraal maar tevens rustig nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, veranda, nachthal, badkamer, wasplaats, masterbedroom, gastenkamer, zolderkamer, kelder en tuin.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal voorzien gastentoilet. Zo komt u in de ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend de eetkamer, voorzien van een lichtkoepel. De keuken is quasi-volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen en biedt toegang tot de gezellige veranda en prachtig aangelegde tuin met terras. Op de tussen verdieping vinden we de badkamer voorzien van douche in badcombinatie en ruime een berging/wasplaats. Het slaapgedeelte voorziet in een ruime mastebedroom en ruime gastenkamer en een prachtige zolderkamer met mogelijkheden.

Kortom: Charmante woning (167m²) voorzien van alle comfort biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Mortsel!

Bijzonderheden:
- toplocatie
- charmante woning
- aangelegde tuin
- biedt tal van mogelijkheden

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 413 kWh/m²jaar

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op