Huis te koop

359000€

4 slaapkamers 219 vierkante meters

Immoweb code : 20051248
Immoweb code : 20051248

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
219 vierkante meters bewoonbare ruimte
801 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde en instapklare woning met 3 slaapkamers

Indeling:
Kelder: opslagruimte en CV
Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, keuken, berging, toilet, badkamer
Eerste verdieping: 3 slaapkamers
Zolder: Studio met slaapkamer

Deze woning is gelegen op 10 minuten rijden van het centrum van Mol, kort bij de N71 richting Lommel, Eindhoven en Geel.

We betreden de woning via de inkomhal waar nog authentieke elementen aanwezig zijn. Deze biedt verder toegang tot de woonkamer en de eerste verdieping. De ruime woonkamer is voorzien van een prachtige houten vloer, een authentiek schoorsteen element en ingebouwde kasten. Via de woonkamer betreden we de volledig geïnstalleerde en open keuken . Deze is voorzien van een lichtkoepel en een groot schuifraam, deze zorgt voor een directe connectie met de tuin. Via de keuken kunnen we verder naar de berging, het toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, bad en dubbele lavabo en er is bij de keuken verder nog toegang tot de kelder.

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, beide voorzien van een prachtige vloer. De onderhoudsvriendelijk tuin is voorzien van een overdekte ruimte, leuke zithoek, opbergruimte en werkplaats.

Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers
- PVC dubbele beglazing
- Tuin bereikbaar
- EPC: C
- Zolder omgebouwd naar studio
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op