Huis te koop

289000€

4 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 20030131
Immoweb code : 20030131

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
212 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim ingedeelde woning met 3/4 slaapkamers op een mooie cen

Deze woning is uitermate gunstig gelegen in het centrum op wandelafstand van het station, de winkelstraten, ziekenhuis, sportfaciliteiten, ... Vlotte verbinding naar omliggende gehuchten alsook de Zuiderring en de E313 & E34.

De ruime woonkamer is opgedeeld in een zit- en een eethoek en biedt dankzij de grote ramen aangenaam veel lichtinval en door de hoge plafonds veel ruimtegevoel. De leefkeuken is voorzien van een aanbouwkeuken met koelkast, oven, gaskookplaat, dampkap, vaatwasser, voldoende kastruimte en een ruime ontbijt-/eethoek. De achterinkom fungeert tevens als bijkeuken, berging en wasplaats. De badkamer is deels betegeld en omvat een ligbad, douchecel, dubbele wastafel en toilet.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 3 slaapkamers en bereik je via een vaste trap de zolderkamer welke perfect dienst kan doen als 4de slaapkamer, speelkamer, bureau, ...

De tuin is volledig afgesloten en westelijk georiënteerd. Een bijgebouw doet dienst als opbergruimte en hobbyruimte en onder het overdekte terras is het een grote periode van het jaar fijn vertoeven. De woning beschikt over een zij-ingang zodat je altijd makkelijk met vuilbakken, fietsen, ... op straat geraakt. Je woont pal in het centrum, maar geniet toch van veel rust.

In 2014 werd er een overzetdak met isolatie geplaatst. Verder is er nog een deel enkele beglazing en kan de verwarming (mazoutkachel) op termijn makkelijk aangepast worden naar verwarming op bv warmtepomp. Mits de nodige renovatiewe

Neem contact op