Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 313 vierkante meters

Immoweb code : 20184436
Immoweb code : 20184436

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
313 vierkante meters bewoonbare ruimte
4158 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle woning in Modave

Allen Keapler presenteert u deze karaktervolle woning, gelegen in de charmante regio van Modave. Een unieke kans met verschillende exploitatiemogelijkheden.

De hoofdwoning, bestaande uit 3 tot 4 slaapkamers, combineert charme en elegantie in lichte en gezellige leefruimtes. Een prachtige veranda met jacuzzi, pelletkachel en airconditioning laat u het hele jaar door genieten van natuurlijk licht.

Het huis wordt verlengd met een appartement dat volledig is uitgerust om te voldoen aan de behoeften van mensen met een beperkte mobiliteit (lift, sanitaire voorzieningen, ruimtes, enz.), ideaal dus voor gezinshereniging. Dankzij de aparte ingang is het ook perfect geschikt voor een vrij beroep (arts, kinesist, enz.).

Het gehele vastgoed is in uitstekende algemene staat en beschikt over een enorme tuin met boomgaard en fruitbomen.

Deze uitzonderlijke woning biedt een vredige en betoverende leefomgeving, terwijl het functioneel en geschikt is voor verschillende toepassingen. Mis deze unieke kans in de mooie regio van Modave niet.

Voor meer informatie of om een bezoek te regelen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via 04/277.17.07 of [email protected].

Neem contact op