Huis te koop

189000€

3 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 11474649
Immoweb code : 11474649

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
118 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruim pand in het Centrum van Meulebeke ZONDER RENOVATIEPL...

Gelegen in het hartje van Meulebeke, bieden wij u dit op te knappen pand aan dat perfect is voor gezinnen. De woning bevindt zich op een goed bereikbare locatie, dicht bij scholen. De woning beschikt over een sfeervol stadstuintje.
Bij het betreden van het gelijkvloers, komt u in een ruime en lichte inkomhal met daarnaast de living, ideaal voor gezellige momenten met het gezin. Achter de living bevindt zich een bureau, perfect voor thuiswerken of studeren. De keuken biedt een uitzicht op de stadstuin, waar u kunt genieten van rust en een apero in uw eigen achtertuin.
De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers en een kinderkamer, elk met voldoende lichtinval en ruimte voor persoonlijke inrichting. De badkamer is eveneens op deze verdieping te vinden, voorzien van een douche en een lavabo. 
De zolder, bereikbaar via een vaste trap, is reeds volledig geïsoleerd en biedt extra ruimte voor opslag of kan omgevormd worden tot een extra leefruimte, hobbykamer of slaapkamer. 
Mis deze unieke kans niet om te wonen in een ruime en perfect gelegen woning in Meulebeke. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!
Voor meer informatie en afspraken: Julie Naert, 0493/19 85 97. 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op