Huis te koop

250000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20036633
Immoweb code : 20036633

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
798 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ontdek dit prachtige huis van 130 m² gelegen in het rustige stadje Mettet. Deze ruime en lichte woning biedt al het nodige comfort voor een gezin op zoek naar rust en ruimte. Het heeft drie grote slaapkamers, een grote groene tuin, perfect voor momenten van ontspanning en buitenactiviteiten, en een ruime garage die plaats biedt aan een auto en extra opslagruimte biedt. De grote woonkamer, badend in natuurlijk licht, komt uit op een moderne en uitgeruste keuken met eethoek. De familiebadkamer heeft een bad en een aparte douche. Een aangenaam terras kijkt uit op de tuin, ideaal om te genieten van zonnige dagen. De woning verkeert in uitstekende staat en is instapklaar.

Gelegen in Mettet profiteert deze woning van een rustige omgeving e Doe een bod vanaf € 250.000, onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren.
“De makelaar houdt zich niet bezig met veilingen, een monopolie van notarissen. Zij aanvaardt op geen enkele wijze het recht om te verkopen of om een minimumprijs vast te stellen die vereist is in de ontvangen overnameaanbiedingen. Deze twee aandelen behoren exclusief toe aan de eigenaar, die, als hij besluit te verkopen, dus nooit automatisch gebonden zal zijn aan het hoogste ingezamelde bod, maar aan het bod dat het beste aan zijn eigen eisen voldoet (deadline voor ondertekening, opschortende voorwaarde, voorgestelde prijs, enz.). De genoemde prijs is slechts een vanafprijs. »

Neem contact op