Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11462544
Immoweb code : 11462544

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
390 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante gezinswoning gelegen in centrum Merksplas

Deze charmante gezinswoning is centraal gelegen in Merksplas. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, restaurants, scholen en diverse uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar.

U betreedt de woning via de ruime inkomhal, die een uitnodigende toegang biedt tot de verschillende ruimtes op het gelijkvloers. De gezellige leefruimte beschikt over een zit- en eetgedeelte. Vervolgens bevindt zich de recente, volledig geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin. Deze verdieping beschikt verder nog over een gerenoveerde badkamer met inloopdouche en een handige wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met aanpalende dressingruimte. De zolderverdieping is te bereiken via een vaste trap en biedt nog mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamers.

De tuin met een gezellig terras is een plek waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Ook is er een tuinberging aanwezig voor het opbergen van tuingereedschap en fietsen. De zij-ingang naast de woning zorgt voor een praktische doorgang naar de tuin.

Neem contact op