Huis te koop

439000€

5 slaapkamers 239 vierkante meters

Immoweb code : 20153732
Immoweb code : 20153732

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
239 vierkante meters bewoonbare ruimte
228 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers, terras en garage te Mer

Zeer ruime woning met 5 slaapkamers, terras en garage te Merksem!

Gelegen in de Molenlei op de hoek met de Generaal Mahieustraat te Merksem, in een rustige woonwijk maar toch overal dichtbij. Zowel winkels, scholen, openbaar vervoer en andere basisfaciliteiten zijn makkelijk te bereiken.

Deze woning onderging doorheen de jaren een volledige renovatie. Zo werd het dak en de gevel vernieuwd, werden er nieuwe ramen geplaatst, werd er nieuwe centrale verwarming voorzien en werden de gasleidingen ook vernieuwd, alsook werd er nieuwe riolering voorzien. Ook de binneninrichting in de woning werd volledig onder handen genomen.
Op het gelijkvloers treffen we een eerste slaapkamer en eerste badkamer, er is een zeer ruime leefruimte met een open keuken (+- 66m²). Op het gelijkvloers vinden we ook een inpandige garage terug waar tevens ook een aansluiting is voor de wasmachine en droogkast.

De 1ste verdieping bestaat opnieuw uit een leefruimte met eetgedeelte, een aparte keuken met toegang naar het terras en een tweede badkamer. Hier is een 2de slaapkamer met aansluitend een extra kamer die momenteel dienst doet als bureau.

Op de 2de verdieping zijn er nog 3 slaapkamers en een 3de badkamer aanwezig.

Tot slot nog een kelder.
Afmetingen indicatief Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op