Huis te koop

445000€

3 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 20047646
Immoweb code : 20047646

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
139 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en mooie tui

CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

EPC-score: A
MOBISCORE: 8,6/10

Deze woning is gelegen in een rustige residentiële buurt in Merelbeke Flora. De woning geniet van een vlot bereikbare ligging vlakbij de invalswegen (R4, E40, E17). Alle nodige voorzieningen zoals supermarkten, scholen, sportinfrastructuur, ... bevinden zich op fietsafstand. Bovendien bevindt zich op wandelafstand een bushalte en is het station van Merelbeke vlakbij (Mobiscore 8,6/10). Het centrum van Gent bevindt zich op slechts 10 minuten rijden.

Deze woning werd zonet volledig gestript en gerenoveerd (isolatie, technieken, vloeren, leidingen, ramen, dak,..) en is momenteel in afwerkingsfase.

Op het gelijkvloers komt u de woning binnen in de inkomhal. Via de inkomhal heb je toegang tot de brede lichtrijke leefruimte, waar vooraan de zithoek voorzien is en achteraan de eetruimte met open keuken. De keuken wordt volledig uitgerust met alle nodige toestellen: Keramische kookplaat, dampkap, heteluchtoven, frigo, diepvries, vaatwasser, spoelbak en voldoende opbergruimte. Aan de keuken zit de toegangsdeur tot de droge kelder. Achter de keuken is er nog een achterbouw waar het gastentoilet voorzien is en de toegangsdeur is naar de buitenruimte.

De trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping waar zich 2 slaapkamers, de badkamer en een apart 2e toilet voorzien is. De badkamer wordt uitgerust met een groot ligbad (douche-in-bad) en een dubbel wasmeubel. Op de tweede verdiep

Neem contact op