Huis te koop

* 393400€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20275729
Immoweb code : 20275729
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
451 vierkante meters grond

Omschrijving

Lot 6B - Nieuwbouwwoning met 3 slpks en inpandige carport i

Maak een afspraak om de modelwoning (zie woonvideo) te bezichtigen. Onmiddellijk beschikbaar !

Woonproject "Braam" bestaat uit 4 zeer energiezuinige (BEN) afgewerkte nieuwbouwwoningen, 6 casco+ woningen en 1 bouwgrond voor een vrijstaande woning, rustig gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de Markt, school, lokale winkels, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Mol, Balen, Laakdal en Ham en de E313.

LOT 6B:

De woning is volledig afgewerkt en voorzien van een grondlaag. Instapklaar !

Via de inkomhal, met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, komt u in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek en een eethoek met open keuken, uitgerust met een vaatwasser, combi-oven, koelkast, Bora inductievuur met geïntegreerde afzuiging, spoelbak en een composieten werkblad. Dankzij tal van grote ramen, voorzien van elektrische screens, geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte. Verder is er een berging/wasplaats en een inpandige carport.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een dressing), een badkamer (douche, ligbad en dubbele wastafel) en een apart nachttoilet.

De tuin is zuidoost georiënteerd. De tuin van deze woning werd aangelegd en is voorzien van een terras, oprit (met voorziening voor laadpaal), omheining, grasmatten en een lus voor een robotmaaier.

De afgewerkte woningen zijn doordacht en uiterst energiezuinig (

Dit pand maakt deel uit van het project Aardbezienstraat

Neem contact op