Huis te koop

587000€

5 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 20059090
Immoweb code : 20059090

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
641 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke villa met 5 slaapkamers & 2 badkamers op 6A 41CA!

Gelegen in een doodlopende straat en op een steenworp van het centrum van Meerhout treft u deze riante woonst aan! Tevens gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en de E313!

De eigenaars hebben gekozen voor een exclusieve afwerking, van boven tot onder. U krijgt hier een aangenaam gevoel van luxe, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de grote volumes.
De woning werd steeds zeer goed onderhouden.

De mooie inkomhal bepaalt het niveau van de woning onmiddellijk, deze is voorzien van een gastentoilet & op maat gemaakte kasten. De leefruimte staat in verbinding met de keuken en eetkamer, de grote raampartijen geven uit op de gezellige tuin. Grenzend aan de keuken hebt u nog een wasplaats/ruime berging. Verder is er op het gelijkvloers nog een inpandige garage met ingebouwde kasten.
Wanneer u de eerste verdieping betreedt komt u terecht in een ruime nachthal met vier slaapkamers. U vindt op deze verdieping ook een perfect afgewerkte badkamer (voorzien van toilet, ligbad, douche & dubbele lavabo). Op de tweede verdieping is er nog een zeer grote slaapkamer aanwezig. Vervolgens is er hier nog een prachtige badkamer (voorzien van lavabo & douche) aanwezig. Tenslotte is er nog een zolderkamer (stockage + technische ruimte) terug te vinden.
De tuin vooraan is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een nette oprit. De gezellige buitenruimte achteraan gaat ongetwijfeld voor gezellige avonden zorgen.

Extra info: Kruipkelde

Neem contact op