Huis te koop

1098000€

4 slaapkamers 406 vierkante meters

Immoweb code : 20037508
Immoweb code : 20037508

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
406 vierkante meters bewoonbare ruimte
2835 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmant wit gekaleïde villa gelegen in bosrijke omgeving van Meer met vrij uitzicht over landerijen, nabij NL- grens op ca. 15 minuten rijden van Hoogstraten en Breda op een zuid georiënteerd perceel van ca. 2.835 m². De eigendom verkeert in een uitstekende staat en bestaat uit 4 slaapkamers, 2 badkamers, een landelijk eikenhouten Patio, een dubbele inpandige garage, een zwembad, etc.

Gelijkvloers:
Representatieve entree met mooie trappartij, vestiairekast en gastentoilet verleent toegang tot studeerkamer/bibliotheek /TV-kamer en woonkamer.
Deze ruime leefruimte geniet van gezelligheid en warmte, mede dankzij de mooie houten vloeren, ruime haardpartij, ingebouwde en weggewerkte bar en tv/audio installatie en sfeerverlichting. De ruime eetkeuken met kookeiland, met vloerverwarming, is volledig geïnstalleerd met de nodige toestellen (Siemens) en voorzien van een natuurstenen werkblad. Bij het zitgedeelte is een gezellige ingebouwde ecologische houtkachel geplaatst voor een sfeervolle ambiance. Al deze vertrekken grenzen aan een mooi terras met verschillende zitplaatsen. De garage verleent plaats aan 2 auto’s met 1 automatische poort, inbouwkasten en een vide voor extra opbergruimte. Aangrenzend bevindt zich de ruime wasplaats/bijkeuken met inbouwkasten.
Op de begane grond is een ruime slaapkamer met inloopdressing, een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel.

Verdieping:
Op de verdieping situeren zich nog 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkame

Neem contact op