Huis te koop

* 499000€

3 slaapkamers 172 vierkante meters

Immoweb code : 20098471
Immoweb code : 20098471
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
172 vierkante meters bewoonbare ruimte
178 vierkante meters grond

Omschrijving

WATERTORENSTRAAT

Welkom bij project “Watertorenstraat”, een duurzaam nieuwbouwproject gelegen in het rustige Muizen. Dit project biedt 23 duurzaam ontworpen woningen die comfort en moderniteit combineren in een veilige en rustige omgeving op een steenworp van het bruisende Mechelen. 

Elke woning is gebouwd volgens de hoogste normen van kwaliteit en energie-efficiëntie. De woningen zijn uitgerust met vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp, waardoor een duurzame leefomgeving wordt verzekerd. 

Deze woningen zijn zorgvuldig afgestemd op de behoeften van actieve gezinnen, met ruime & lichte leefruimtes, moderne keukens en privétuinen met een achteruitgang. Elke woning beschikt tevens over 3 slaapkamers, een dressing en een ruime badkamer.

Gelegen in een vredige wijk met winkels om de hoek en de Grote Markt van Mechelen op slechts 3 km afstand, biedt project Watertoren het ideale decor voor uw gezinsleven. 

De ruwbouw van de woningen werd reeds opgetrokken, afwerkingskeuzes zijn nog mogelijk naar eigen smaak en stijl volgens het lastenboek. Zo maakt u van deze nieuwbouw al op korte termijn uw nieuwe thuis.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan uw afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website!

Dit pand maakt deel uit van het project Watertorenstraat

Neem contact op