Huis te koop

688000€

5 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 20016348
Immoweb code : 20016348

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
4224 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa in prachtige groene omgeving

Ontdek deze unieke woning gelegen aan de Kapelseweg 160 in Leest. Deze ruime villa biedt je de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit, omringd door een prachtig groene omgeving.

Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal, dewelke toegang geeft tot de ruime en lichtrijke leefruimte. Bij binnenkomst valt direct de warme en uitnodigende uitstraling van het interieur op. De ruime woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. Aan de leefruimte grenst een eerste slaapkamer met badkamer, keuken & bureauruimte. De keuken is functioneel en ruim opgezet, met voldoende werkruimte & grote raampartijen grenzend aan het terras. Op de eerste verdieping geniet de woning van 3 slaapkamers, badkamer & voldoende opbergruimte.

De uitgestrekte tuin biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning. De strakke lijnen van de woning contrasteren mooi met het natuurlijke groen, wat zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer. De tuin is ruim opgezet en biedt een heerlijk terras waar je volop kunt genieten van de rustige omgeving.

De woning is gunstig gelegen in een rustige buurt, dicht bij alle nodige voorzieningen & geniet bovendien ook van een grote garage en oprit, parkeerproblemen schuif je dus zo aan de kant. Het biedt de perfecte combinatie van rust en bereikbaarheid, met vlotte verbindingen naar het centrum van Leest en omliggende steden.

Deze villa biedt je de unieke kans om te wonen in een ruim

Neem contact op