Huis te koop

560000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20063889
Immoweb code : 20063889

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
754 vierkante meters grond

Omschrijving

Open bebouwing met grote tuin en praktijkmogelijkheid

Deze uiterst GUNSTIG GELEGEN OPEN BEBOUWING in Heffen met 250m2 bewoonbare oppervlakte ligt vlak naast agrarische gebieden met wandel- en fietsknooppunten en vlakbij snelwegen zoals A12 & E19.
De woning heeft mogelijkheden tot UITBREIDING en een 2e inkom naar een ruimte voor een mogelijk ZELFSTANDIG BEROEP.
Via de hal kom je binnen in een LICHTRIJKE OPEN LEEFRUIMTE met een verhoogd plafond en een recente pelletkachel. Er is een open keuken met alle voorzieningen.
Op de BOVENVERDIEPING bevinden er zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een prachtig zicht op de tuin en een badkamer met ligbad. De 3e slaapkamer vind je op de benedenverdieping met daarnaast een grote polyvalente ruimte (nu bureau en sportruimte) of praktijk.

De keuken geeft via de schuifdeur toegang tot een verhoogd TERRAS. Via een binnentrap loop je naar de zonnige aangelegde TUIN met een 2e TERRAS. Er is een grote GARAGE voor 2 wagens, een kruipkelder en een smeerput. Op de BENEDENVERDIEPING bevindt er zich een aparte WASRUIMTE met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Daarnaast een BERGRUIMTE, de 3e slaapkamer en een 4e ruime kamer met optie tot PRAKTIJKRUIMTE. Deze heeft een APARTE INKOM met toilet.

De woning is goed onderhouden, heeft een kleine opfrisbeurt nodig en is volledig INSTAPKLAAR. EPC = C, asbestvrij.

Wenst u een bezichtiging? Mail ons via [email protected] of 0491 720 730 (laat gerust een berichtje achter).

Neem contact op