Huis te koop

342000€

2 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 20188118
Immoweb code : 20188118

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
56 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/04/2025

Omschrijving

Woning met twee slaapkamers, terras en garage in Mechelen

Instapklare halfopen woning met twee slaapkamers, zuidgericht terras, zonnepanelen, airco en een garage nabij het centrum van Mechelen, het station Mechelen-Nekkerspoel en de R6. Gerenoveerd in 2012. EPC label C (246kWh/m²).
Ligging: Deze halfopen woning bevindt zich vlakbij het centrum van Mechelen, op korte afstand van het station Mechelen-Nekkerspoel en met een vlotte verbinding naar de R6, met een uitstekende verbinding naar de E19. Het bruisende stadscentrum, scholen en winkels bevinden zich in de direchte nabijheid.
Indeling:


Gelijkvloers: Inkomhal, bureau, garage, berging
1e verdieping: Leefruimte, keuken, zuidgericht terras
2e verdieping: Ruime slaapkamer, badkamer
3e verdieping: Tweede slaapkamer

Beschrijving:

Deze charmante woning van 174 m² is verdeeld over vier verdiepingen en werd in 2012 volledig gerenoveerd. Bij binnenkomst via de inkomhal vindt u aan de rechterkant de garage met aansluitende berging. Aan de voorzijde bevindt zich een handige bureauruimte, ideaal voor thuiswerk of als hobbykamer.
Op de eerste verdieping komt u in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de keuken. De keuken biedt toegang tot een zonnig, zuidelijk georiënteerd terras, waar u kunt genieten van rustige momenten in de buitenlucht.
De tw

Neem contact op