Huis te koop

865000€

4 slaapkamers 238 vierkante meters

Immoweb code : 20180988
Immoweb code : 20180988

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
238 vierkante meters bewoonbare ruimte
1500 vierkante meters grond

Omschrijving

Lichtrijke villa met vakantievibes aan het Vrijbroekpark

Van een perfecte ligging gesproken: enkel een idyllisch beekje scheidt de grote natuurlijke tuin van het 65 hectare grote Vrijbroekpark – onbetaalbaar als achtertuin! Ook vlakbij centrum Mechelen met winkels, horeca, station, invalswegen en talloze fiets- en wandelroutes aan Vaart en Dijle. De straat wordt momenteel omgetoverd tot fietsstraat – heerlijk rustig.

Deze moderne, witte kubus werd vanaf 2009 volledig gerenoveerd in Bauhaus stijl. Grote ramen, patio en lichtkoepels zorgen voor massa’s lichtinval en volop zicht op groen. 

Open inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Naast de keuken bevindt zich een unieke patio op Winckelmanstegeltjes. Heerlijk ontbijten in de ochtendzon. Aan de straatkant heb je plaats voor een bureau of multifunctionele ruimte. Vanuit de eetruimte brengen enkele trapjes je naar de lager gelegen zitplaats met houthaard en zalig tuinzicht.  In de extra bureauruimte is er een volledige wand voor je boeken. Vloerverwarming op het gelijkvloers.
Zwevende stalen trap naar +1 met drie kinderslaapkamers, inbouwkasten en -bureaus, gietvloeren, twee badkamers, master bedroom met dressing en weer prachtig tuinzicht.

Fantastische, zuidgerichte natuurlijke tuin met terras, plaats voor kippen, leuke zithoekjes, houten tuinberging met heerlijk avondterrasje en achteraan je eigen bos, grenzend aan het Vrijbroekpark. Fietsen geraak je kwijt in de ruime fietsenberging vooraan, waar je ook twee handige autostaanplaatsen vindt. Waterdichte kelder.

Neem contact op