Huis te koop

356000€

4 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 20167398
Immoweb code : 20167398

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
232 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante gezinswoning met tuin op toplocatie!

Charmante gezinswoning met aangename tuin op toplocatie!
Achter de bescheiden voorgevel biedt het huis een overvloed aan ruimte, licht en moderne voorzieningen. De inkomhal met een authentieke glazen deur leidt naar een ruime leefruimte die zich volledig uitstrekt over de lengte van het gelijkvloers. Deze bestaat uit een zithoek, eetkamer en een open keuken, waardoor er een gevoel van openheid en verbondenheid is.
Achter de keuken bevindt zich een badkamer, compleet met lavabomeubel, bad en toilet. De veranda biedt een mooie overgang naar de tuin en kan flexibel gebruikt worden als tuinkamer, eetplaats of hobbyruimte. De tuin zelf, voorzien van een terras, biedt een knusse maar aangename plek om van het buitenleven te genieten, perfect voor een stadstuin.
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers (18 m² en 12 m²), ideaal voor een gezin of om als werkruimte in te richten. De zolderverdieping is volledig afgewerkt en kan dienen als twee extra (slaap)kamers, wat de woning bijzonder veelzijdig maakt. De droge kelder geeft nog extra opbergruimte.
De ligging is een groot pluspunt: op wandelafstand van het station, het stadscentrum, scholen, winkels en vlakbij de oprit Mechelen-zuid. De heraanleg van de buurt heeft ervoor gezorgd dat de straat nu rustig en doodlopend is, met voldoende parkeergelegenheid.
Een bezoek aan deze woning zal ongetwijfeld een verrassing zijn, zowel qua ruimte als sfeer!

Neem contact op