Huis te koop

595000€

2 slaapkamers 201 vierkante meters

Immoweb code : 20166528
Immoweb code : 20166528

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
201 vierkante meters bewoonbare ruimte
486 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Woning te koop met mooie zichten!

Op zoek naar een ruime, lichtrijke woning met een rustige ligging én goede verbindingsmogelijkheden? Dan is deze woning precies wat je zoekt!

Deze instapklare woning biedt op het gelijkvloers een ruime garage, berging, een apart toilet en een lichtrijke leefruimte met een moderne open keuken. Vanuit zowel de keuken als de leefruimte geniet je van prachtige zichten op de achterliggende groene zone en weides.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, waarvan één met een prachtig uitzicht over het omliggende groen. De badkamer is volledig ingericht en voorzien van alle comfort.

De woning heeft een praktische indeling met voldoende opbergruimte, inclusief een ruime kelder. Dankzij de goede bereikbaarheid via de E19 en R6, ben je snel in Mechelen, Antwerpen en Brussel. Bovendien bevindt het prachtige Domein Roosendaal zich op wandelafstand, een ideale plek om te genieten van de natuur.

Ben je nieuwsgierig? Bekijk de woning alvast vanuit het comfort van je eigen huis via onze virtuele tour! Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

Jouw nieuwe thuis wacht op je!

Neem contact op