Huis te koop

348000€

4 slaapkamers 153 vierkante meters

Immoweb code : 20113233
Immoweb code : 20113233

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
153 vierkante meters bewoonbare ruimte
125 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning met 4 slpks en tuin vlakbij Mechelen Centru

Gezellige woning te koop vlakbij Mechelen Centrum
Ontdek deze charmante woning, ideaal gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Mechelen. Met winkels, scholen en alle nodige voorzieningen binnen handbereik, en de E19 op slechts enkele minuten rijden, geniet u hier van het beste van beide werelden: comfort en bereikbaarheid.
De inkomhal leidt naar een ruime woonkamer, waar veel daglicht binnenvalt door de grote raampartij. De sfeervolle houtkachel maakt deze ruimte extra gezellig. De woonkamer loopt moeiteloos over in de open keuken, waar een gezellige bar met barkrukken de perfecte plek biedt voor een ontbijt of een aperitief. Aansluitend vindt u de eetkamer, die uitkijkt op een knusse, zuidelijk georiënteerde koer – ideaal voor zomerse diners in de buitenlucht. Onder de trap is er een praktische berging met technische voorzieningen.
Achter de keuken bevinden zich een apart toilet, een functionele badkamer, en een compacte berging. De woning telt vier ruime slaapkamers, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Bovendien is er op de tweede verdieping een luik naar de zolder, die extra opbergruimte biedt.
Deze woning biedt comfort en een uitstekende ligging – een ideale keuze voor wie een gezellige thuis zoekt dicht bij het hart van Mechelen. Grijp deze unieke kans en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!
Let op: De interieurbeelden in deze advertentie zijn met behulp van AI gegenereerd en dienen als inspiratie voor de mogeli

Neem contact op